ΕταιρIα μας

Οι ανάγκες των παιδιών μας και των οικογενειών μας, λαμβάνοντας υπ' όψιν τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής για ΚΑΘΑΡΟ, ΠΟΣΙΜΟ και ΑΣΦΑΛΕΣ ΝΕΡΟ, δημιούργησαν την AQUAPUREST.

Η εταιρία μας δημιουργήθηκε το 2006, αντιπροσωπεύοντας υψηλής ποιότητας συστήματα αντίστροφης όσμωσης και συσκευές βελτίωσης της ποιότητας του πόσιμου νερού σε ιδιώτες και επαγγελματίες, δίνοντας οριστικές, καθαρές και αξιόπιστες λύσεις. Σήμερα η εταιρία μας, συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία και σε συνεργασία με επώνυμους οίκους του εξωτερικού, εισάγει, αντιπροσωπεύει, διαθέτει και εφαρμόζει εξελιγμένες τεχνολογίες στην επεξεργασία νερού, με προϊόντα για οικιακή και επαγγελματική χρήση όπως:

Αντιπροσωπεύουμε την καλύτερη λύση στο πόσιμο νερό για τις καθημερινές σας ανάγκες. Διαθέτουμε την πιο σύγχρονη και διαδεδομένη τεχνολογία στον καθαρισμό του πόσιμου νερού, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην ελληνική αγορά.

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΟΣΜΩΣΗ: Κάνετε μια υγιή επιλογή για ένα ποιοτικό προϊόν σήμερα!

Στην ΑQUAPUREST πιστεύουμε ότι η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί υψηλή προτεραιότητά μας, εξασφαλίζοντας ότι αγοράζετε το καλύτερο από μας. Για αυτόν το λόγο, έχουμε μια ομάδα εκπαιδευμένων ανθρώπων, έτοιμων να σας βοηθήσουν και να σας ξεναγήσουν στην πιο εξελιγμένη τεχνολογία στην επεξεργασία νερού.

Γνωρίζουμε ότι, όταν αποφασίζετε να αγοράσετε ένα σύστημα φίλτρων νερού, στο σπίτι, στο γραφείο, στην επιχείρησή σας, επιδιώκετε παράλληλα τα καλύτερα προϊόντα, στις καλύτερες τιμές. Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται κάτω από τα πρότυπα και standards των μεγαλύτερων διεθνών οργανισμών, είναι εργοστασιακά ελεγμένα και αποστειρωμένα, έτοιμα προς εγκατάσταση και χρήση και ανταποκρίνονται σε όλα τα τρέχοντα πρότυπα της ΕΕ.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό και με ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο δίκτυο πωλήσεων και αντιπροσώπων, προσφέρουμε κορυφαία συστήματα αντίστροφης όσμωσης, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Προσφέρουμε άριστη ποιότητα νερού, νερό διαυγές, χωρίς οσμές και καλύτερο στη γεύση, μέσω μιας μοναδικής προηγμένης τεχνολογίας με πιστοποιημένη απόδοση. Δώστε σε σας και στην οικογένειά σας την αίσθηση της ασφάλειας και καθαρότητας αυτού του πολύτιμου αγαθού, πίνοντας όταν το θέλετε και τη στιγμή που το θέλετε. Γιατί η ποιότητα του νερού δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη! Πιστεύουμε ότι τα λεπτά του χρόνου περιήγησης μέσω της ιστοσελίδας μας, θα παρέχουν σε σας τις απαραίτητες πληροφορίες και τον οδηγό σε οποιεσδήποτε μακροπρόθεσμες ανάγκες αγοράς.